Akcija!

Avitale KALCIJ sonce 500 DIREKT, z okusom pomaranče

Original price was: 19,93 €.Current price is: 13,95 €.

Edinstvena kombinacija za pripravo kože na sonce s 500 mg kalcija in vitamini C, D3 ter 6 mg beta-karotena v granulah za neposredno uživanje brez vode.

4 na zalogi

Šifra: 15283 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Avitale KALCIJ sonce 500 DIREKT, z okusom pomaranče

Z okusom pomaranče za direktno uživanje brez vode

Izbrana kombinacija v izdelku Avitale Kalcij sonce je namenjena dobri zaščiti ter pripravi kože na intenzivno izpostavljanje soncu v poletnem času, saj na kožo deluje antioksidativno. Celice in kožo ščiti pred prostimi radikali, ki jih povzroča oksidativni stres. Močni antioksidanti delujejo na kožo kot dodatna zaščita od znotraj in lahko preprečijo poškodbo kože zaradi sonca.

  • Beta karoten, znan tudi kot provitamin A, se v človeškem telesu delno pretvori v vitamin A, ki prispeva k ohranjanju zdrave kože. Učinek beta karotena je tudi samoporjavitev, saj obarva kožo od znotraj.
  • Vitamin E ščiti celice pred oksidativnim stresom, ki ga povzročajo prosti radikali, ki nastajajo pod vplivom UV žarkov.
  • Vitamin D ima vlogo pri delitvi celic, kar je pomembno za obnovo kože. Prav tako prispeva tudi k absorpciji kalcija.
  • Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože ter prispeva k obnovi reducirane oblike vitamina E.

Izdelek vsebuje 30 vrečic. 

Priporočen dnevni odmerek: vsebino 1 vrečice enkrat dnevno stresite neposredno na jezik, počasi raztopite in pogoltnite. Zaužijte po obroku. Izdelek vsebuje sladkor in sladilo.

Priporočljivo je začeti izdelek uživati vsaj en mesec pred in nadaljevati med daljšo izpostavitvijo soncu. Ko je UV sevanje najmočnejše, uporabljajte izdelek v kombinaciji z učinkovito zaščitno kremo pred soncem. Nasvet: beta-karoten (vitamin A) in vitamina D3 ter E so v maščobah topni vitamini, zato se v telesu bolje absorbirajo ob mastnih obrokih.

Sestava:1 vrečicaPriporočen dnevni vnos
Kalcij500 mg62,5 %
Vitamin C120 mg150 %
Vitamin E18 mg150 %
Vitamin A (beta-karoten 6 mg)1000 mg125 %
Vitamin D35,0 µg100 %

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Avitale KALCIJ sonce 500 DIREKT, z okusom pomaranče

Kakovost iz Nemčije