Baobab prah 150g

15,90 

Sestavine: 100% sredica bio sadeža baobab v prahu
Baobab Premium, iz kontrolirane ekološke pridelave, zagotavlja idealno količino in razmerje 15-30% topnih in 15-30% netopnih vlaknin.
Baobab (Adansonia digitata) ali kruhovec, imenovan tudi drevo življenja, raste v divjini savanskih področij Afrike. Baobab Premium, iz kontrolirane ekološke pridelave, vsebuje samo prah posušene sredice skrbno izbranih zrelih sadežev afriškega drevesa baobab. Sredico, posušeno znotraj sadeža baobab v sklopu naravnega procesa zorenja, se previdno odstrani iz zaprte lupine, da se ohranijo vse naravne lastnosti. Je 100% naravni produkt, saj ni nobene toplotne obdelave in drugih dodatkov, zato se zadržijo vse pomembne sestavine

2 na zalogi

Šifra: 5468 Kategoriji: ,

Opis

Sestavine: 100% sredica bio sadeža baobab v prahu
Baobab Premium, iz kontrolirane ekološke pridelave, zagotavlja idealno količino in razmerje 15-30% topnih in 15-30% netopnih vlaknin.

Baobab (Adansonia digitata) ali kruhovec, imenovan tudi drevo življenja, raste v divjini savanskih področij Afrike. Baobab Premium, iz kontrolirane ekološke pridelave, vsebuje samo prah posušene sredice skrbno izbranih zrelih sadežev afriškega drevesa baobab. Sredico, posušeno znotraj sadeža baobab v sklopu naravnega procesa zorenja, se previdno odstrani iz zaprte lupine, da se ohranijo vse naravne lastnosti. Je 100% naravni produkt, saj ni nobene toplotne obdelave in drugih dodatkov, zato se zadržijo vse pomembne sestavine.

Priporočena dnevna količina: 2 čajni žlički (4g) baobaba raztopite v tekočini po lastnem okusu ali pa ga zaužijete samostojno.
Shranjevati v suhem in hladnem prostoru.
Država porekla: Senegal
Brez glutena. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

SI-EKO-002
Kmetijstvo izven EU
a
Sklep Ministrstva za zdravje op.p. z dne 8.6.2012
Z odkupom sadežev baobaba pa se spodbuja lokalno skupnost, da ščiti ta starodavna drevesa, kar pozitivno vpliva na trajnostni razvoj, na ohranitev živalskih vrst in biotsko raznovrstnost.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.