Basica Sport (240 g)

13,05 

Basica Sport®, 3-kratna energija, športna pijača z vsemi hranili, ki so potrebna za telesno zmogljivost in vzdržljivost pri športu in hitro regeneracijo po športu, z bazičnimi mineralnimi snovmi, ki preprečujejo zakisanost.

Ni na zalogi

Opis

Basica Sport®, 3-kratna energija, športna pijača z vsemi hranili, ki so potrebna za telesno zmogljivost in vzdržljivost pri športu in hitro regeneracijo po športu, z bazičnimi mineralnimi snovmi, ki preprečujejo zakisanost.

Vaša prednost: posebna formulacija zagotavlja vsa pomembna hranila v enem športno-mineralnem napitku pred, med in po športu. Telo napolni z energijo pred vadbo in vzdržuje moč in energijo. Po vadbi pospešuje regeneracijo z bazičnimi minerali, ki preprečujejo zakisanost.

Utrujenost in izčrpanost, pomanjkanje energije, slabša koncentracija, povečana občutljivost za stres, nervoznost, preobremenitev med hujšanjem?

Uravnano kislinsko-bazično ravnovesje in delujoč energijski metabolizem sta ključna za vitalnost in delovno sposobnost.

Basica® z bazičnimi mineralnimi snovmi in dragocenimi mikroelementi stabilizira kislinsko-bazično ravnovesje, zmanjša utrujenost in izčrpanost, podpira duševno vitalnost.

Basica® oskrbuje telo z bazičnimi minerali in dragocenimi mikroelementi: cink ima vlogo pri presnovi kislin in baz, magnezij, kalcij, železo, baker prispevajo k sproščanju energije pri presnovi, magnezij in železo prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, cink in železo imata vlogo pri kognitivnih funkcijah.

 

SESTAVINE

Sestava: maltodekstrin, saharoza, sredstvo za kislost citronska kislina, natrijev citrat, kalijev citrat, magnezijev citrat, kalcijev karbonat, vitamin C, aroma, cinkov citrat, železov citrat, selen v organski obliki, riboflavin (vitamin B2), bakrov citrat, kromov klorid, natrijev molibdat.

1 liter BasicaSport® (60 g) vsebuje:

Natrij (kot natrijev citrat) 562,5 mg
Krom (kot kromov klorid) 30 µg
Kalij (kot kalijev citrat) 300 mg
Selen (v organski obliki) 22,5 µg
Kalcij (kot kalcijev citrat) 150 mg
Vitamin C 150 mg
Magnezij (magnezijev citrat) 90 mg
Riboflavin (vitamin B2) 3 mg
Železo (kot železov citrat) 3,75 mg
Cink (kot cinkov citrat) 3,75 mg
Maltodekstrin 31 g
Baker (kot bakrov citrat) 0,75 mg
Saharoza 18 g
Molibden (kot natrijev molibdat) 37,5 µg

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.

NAVODILA ZA UPORABO

Raztopite 1 merico (15 g) na 0,25 l vode do trikrat na dan (45 g oziroma 0,75 l). Športni napitek lahko vzamete v bidonu s seboj.

Odvisno od športnega napora in trajanja lahko spijete do 2 litra na dan.

  • Za napolnitev z energijo spijte pred športom
  • Med športom pijte za vzdrževanje fizične učinkovitosti v enakomernih intervalih
  • Za hitro regeneracijo spijte tudi po športu

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati na suhem mestu in na sobni temperaturi.

POSEBNOSTI

Opozorilo diabetikom: 1 liter (60 g) odgovarja 4,0 BE oz. 948 kJ (222 kcal)

  • brez laktoze
  • brez glutena