Betacold junior soft pastile a30

16,98 

Okusne mehke pastile za imunsko obrambo vašega otroka. Naravni Wellmune beta-glukan, naravni vitamini, ksilitol in stevija. Brez sladkorja in umetnih sladil.

7 na zalogi

Šifra: 387 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Betacold junior soft pastile a30

Okusne mehke pastile za imunsko obrambo vašega otroka. Naravni Wellmune beta-glukan, naravni vitamini, ksilitol in stevija. Brez sladkorja in umetnih sladil.
Pakiranje:
30 mehkih pastil

Prednosti:
• Pomaga pri delovanju imunskega sistem, ko se otroci počutijo slabotno.
• Deluje močno in hitro.
• BetaCold Junior lahko jemljejo otroci od 2. leta starosti.
• Varen za uživanje daljše časovno obdobje (6 mesecev).
• Ima skrbno dodane vitamine v naravni obliki, da jih telo lažje in učinkoviteje uporabi.
• Ne vsebuje umetnih barvil, arom, glutena in laktoze.
• Ne vsebuje GSO.
Opis daljši:
Glavna učinkovina je klinično preizkušen, visoko prečiščen aktivni polisaharid Wellmune beta-glukan. Wellmune beta-glukan prispe v tanko črevo. V tankem črevesu se veže na specifične celice in preko njih deluje na celotno telo. Wellmune beta-glukan se v nespremenjeni obliki izloči iz telesa in ne povzroča stranskih učinkov.
Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema otroka. Vitamin A ima tudi neposredno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamin E pa posredno, preko zaščite celic pred oksidativnim stresom.
Ksilitol prispeva k ohranjanu mineralizacije zob. Bakterije na zobeh/v ustni votlini ga ne morejo uporabiti kot vir energije (običajno uporabljajo glukozo).
Vitamina D prispeva k normalni rasti in razvoju kosti otrok. Vitamina D in K sta v biološko aktivnih oblikah (D3 oziroma K2 obliki), da jih telo lažje absorbira. Zelo pomembno je, da je vitaminu D dodan vitamin K, saj skupaj usmerjata nalaganje kalcija v kosti. BetaCold Junior vsebuje VitaMK7. ViatMK7 je naraven vitamin K, ki je klinično preizkušen in edinstven, tovrsten vitamin K na tržišču.

Sestava 1 pastile: PDV* (1 pastila) PDV*(2 pastili)
Wellmune beta-glukan 50 mg
vitamin E 6 mg 50% 100%
vitamin A 0,6 mg 75% 150%
Vitamin K2 15 µg 20% 40%
Vitamin D3 20 µg 400% 800%
*PDV= priporočen dnevni vnos v %

Odmerjanje in način uporabe: Betacold junior soft pastile a30
Otroci od 2. do 6. leta starosti naj vzamejo 1 pastilo na dan.
otroci od 7. do 12. leta starosti vzamejo 1 – 2 pastili na dan, lahko obe hkrati.
Ko opazite pri otroku prve znake težav, nastop bolezni, pa tudi, če težave trajajo že dlje časa, priporočamo, da jemlje otrok prve tri dni dvojni odmerek ter nato nadaljuje z eno oziroma dvema pastilama na dan.
Sestava:
ksilitol (sladilo), prečiščena voda, sorbitol (sladilo), eritritol (sladilo), želatina (želirno sredstvo), Wellmune® betaglukan, natrijev citrat (sredstvo za uravnavanje kislosti), jabolčna kislina (antioksidant), D-α-tokoferol (vitamin E), stevia (sladilo), retinil palmitat (vitamin A), holekalciferol (vitamin D3), ekstrakt paprike (barvilo), VitaMK7® (vitamin K2).
Garancija kakovosti:

Ars Pharmae je slovensko podjetje, ki razvija in trži naravna prehranska dopolnila. Z inovativnimi pristopi iščemo najboljše rešitve iz narave za ohranjanje vašega zdravja ter združujemo znanja iz področij tradicionalne in integrativne medicine. Menimo, da lahko številne zdravstvene težave odpravimo na naraven način, oziroma z njimi dopolnimo redno zdravljenje.

Pri Ars Pharmae zagotavljamo najvišjo kakovost naših izdelkov:
• S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi
(mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
• Z lastnimi recepturami, ki temeljijo na tradicionalnem znanju in najnovejših raziskavah.
• Z uporabo surovin, ki imajo visoko biološko razpoložljivost.
• S sodelovanjem z vrhunskimi strokovnjaki in svetovalci s področij farmacije, mikrobiologije, onkologije, imunologije in diabetologije.
• Zaradi odsotnosti umetnih sladil, glutena, laktoze in umetnih azo-barvil so naši produkti primerni tako za alergike in občutljive ljudi kot tudi za vegetarijance.
Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Otrokom s presajenimi organi in vsem ki prejemajo imunosupresivno terapijo se jemanje BetaCold Junior mehkih pastil odsvetuje. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Shranjevati nedosegljivo otrokom, na suhem pri temperaturi pod 25°C.