Betacold tbl a30

23,86 

Za vašo imunsko obrambo. BetaCold vsebuje naravni Wellmune beta-glukan, Abigenol, naravni vitamin C, vitamin D, cink, baker in selen. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

6 na zalogi

Šifra: 13030 Kategoriji: ,

Opis

• Pomaga imunskemu sistemu pred in med sezono prehladnih obolenj.
• Samo 1 tableta na dan.
• Deluje močno in učinkovito.
• Lahko ga jemljemo več mesecev neprekinjeno.
• BetaCold ima skrbno dodane vitamine in minerale v ustrezni obliki, da jih telo lažje in učinkoviteje uporabi.
• Ne vsebuje sladil, laktoze ali glutena.
• Ne vsebuje GSO.
• Še enostavnejši za uporabo. Tablete so filmsko obložene in brez okusa.

Opis daljši:

BetaCold vsebuje naravni Wellmune beta-glukan iz kvasovk Saccharomyces cerevisiae , Abigenol iz kočevske jelke, naravni vitamin C iz acerola češnje, vitamin D, cink, baker in selen.
Glavna učinkovina je klinično preizkušen, visoko prečiščen aktivni polisaharid Wellmune beta-glukan. Wellmune beta-glukan prispe v tanko črevo. V tankem črevesu se veže na specifične celice in preko njih deluje na celotno telo. Wellmune beta-glukan se v nespremenjeni obliki izloči iz telesa in ne povzroča stranskih učinkov.
Naravni vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamin D in selen pa prispevata k njegovem delovanju. Vitamin C prispeva tudi k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.
Vitamin B6 v telesu sodeluje v več kot 100 reakcijah in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Naše telo potrebuje cink za dobro delovanje več kot 300 različnih encimov. Vsak encim ima svojo posebno vlogo na primer pri delovanju imunskega sistema in sintezi beljakovin.
Selen in baker imata prav tako vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Sestava 1 tablete: PDV*
(1 tableta) PDV*
(2 tableti)
Wellmune beta-glukan 200 mg
Abigenol 30 mg

Suhi izvleček Acerola češnje (Malpighia emarginata)
z vsebnostjo vitamina C 200 mg
50 mg
75%
150%
cink 7,5 mg 75% 150%
selen 55 µg 100% 200%
baker 1 mg 100% 200%
vitamin B6 1,4 mg 100% 200%
vitamin D3 10 µg 200% 400%
*PDV= priporočen dnevni vnos v %

Odmerjanje in način uporabe:

Odrasli in otroci od 12. leta starosti: 1-2 tableti na dan pol ure pred jedjo z malo tekočine.
1 tableto na dan priporočamo za redno jemanje. BetaCold tablete lahko jemljete dalj časa neprekinjeno.
2 tableti na dan priporočamo pri povečanih potrebah prve 3-4 dni, nato nadaljevanje z 1 tableto na dan.

Sestava:
sredstvo za povečanje prostornine: dikalcijev fosfat, mikrokristalinična celuloza; Wellmune (beta-glukan iz kvasovk Saccharomyces cerevisiae); Acerola (Malpighia punicifolia L., sredstvo za uravnavanje kislosti: magnezijev hidroksid) suhi izvleček soka s 34% vitamina C; cinkov citrat; Abigenol – izvleček iz skorje bele jelke (Abies alba Mill., sredstvo za emulgiranje: beta-ciklodekstrin); sredstvo proti sprijemanju: mono- in digliceridi maščobnih kislin; L-selenmetionin; bakrov glukonat; vitamin D (holekalciferol); vitamin B6 (piridoksin hidroklorid); sredstvo proti sprijemanju: slicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin; sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetilceluloza, smukec, polietilen glikol; barvilo: titanov dioksid.
Garancija kakovosti:

Ars Pharmae je slovensko podjetje, ki razvija in trži naravna prehranska dopolnila. Z inovativnimi pristopi iščemo najboljše rešitve iz narave za ohranjanje vašega zdravja ter združujemo znanja iz področij tradicionalne in integrativne medicine. Menimo, da lahko številne zdravstvene težave odpravimo na naraven način, oziroma z njimi dopolnimo redno zdravljenje.

Pri Ars Pharmae zagotavljamo najvišjo kakovost naših izdelkov:
• S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi
(mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
• Z lastnimi recepturami, ki temeljijo na tradicionalnem znanju in najnovejših raziskavah.
• Z uporabo surovin, ki imajo visoko biološko razpoložljivost.
• S sodelovanjem z vrhunskimi strokovnjaki in svetovalci s področij farmacije, mikrobiologije, onkologije, imunologije in diabetologije.
• Zaradi odsotnosti umetnih sladil, glutena. laktoze in umetnih azo-barvil so naši produkti primerni tako za alergike in občutljive ljudi kot tudi za vegetarijance.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom!