Crystal deo spray kamilica&zeleni čaj

10,00 

Crystal DeodorantTM KAMILICA in ZELENI ČAJ, vsebuje naravne mineralne soli ter navdaja z vabljivo naravno aromo kamilice in zelenega čaja.

2 na zalogi

Šifra: 4854 Kategoriji: ,

Opis

Crystal DeodorantTM KAMILICA in ZELENI ČAJ, vsebuje naravne mineralne soli ter navdaja z vabljivo naravno aromo kamilice in zelenega čaja. Preprečuje nastanek neprijetnega vonja, ki ga povzročijo bakterije pri razgradnji potu na površini kože. Prijetno osveži in ne preobremeni čutil.
Ne vsebuje aluminijevega klorohidrata, alkohola, parabenov, alergenov in agresivnih kemičnih elementov, ki bi vplivali na spremenjeno delovanje znojnic.

Deodorant nudi dolgotrajno zaščito, ni lepljiv in ne pušča madežev ter belih lis. Idealen je tako za ženske kot za moške.
Zagotavlja 24-urno zaščito.

Uporaba:

Po prhanju nanesite pod pazduho ali ostala mesta izpostavljena potenju.
Vsebina: 118 ml (razpršilo)

Sestavine (ingredients):
KAMILICA roll-on: Aqua, Potassium Alum, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Sodium Bicarbonate, Benzoic Acid, Zinc Gluconate.
KAMILICA razpršilo: Aqua, Potassium Alum, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Bicarbonate, Benzoic Acid, Zinc Gluconate.