Akcija!

Crystal deo spray sivka&beli čaj

7,31 

Crystal DeodorantTM SIVKA in BELI ČAJ, vsebuje naravne mineralne soli ter navdaja z vabljivo naravno aromo sivke in belega čaja

4 na zalogi

Šifra: 8088 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Crystal DeodorantTM SIVKA in BELI ČAJ, vsebuje naravne mineralne soli ter navdaja z vabljivo naravno aromo sivke in belega čaja. Preprečuje nastanek neprijetnega vonja, ki ga povzročijo bakterije pri razgradnji potu na površini kože. Prijetno osveži in ne preobremeni čutil.
Ne vsebuje aluminijevega klorohidrata, alkohola, parabenov, alergenov in agresivnih kemičnih elementov, ki bi vplivali na spremenjeno delovanje znojnic.
Deodorant nudi dolgotrajno zaščito, ni lepljiv in ne pušča madežev ter belih lis. Idealen je tako za ženske kot za moške.
Zagotavlja 24-urno zaščito.
Uporaba:

Po prhanju nanesite pod pazduho ali ostala mesta izpostavljena potenju.
Vsebina: 118 ml (razpršilo)

Sestavine (ingredients):
SIVKA roll-on: Aqua, Potassium Alum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cammelia Sinensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Sodium Bicarbonate, Benzoic Acid, Zinc Gluconate.
SIVKA razpršilo: Aqua, Potassium Alum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cammelia Sinensis Leaf Extract, Sodium Bicarbonate, Benzoic Acid, Zinc Gluconate.