Akcija!

Dr.bohm omega3 cps a30

13,71 

Dr. Böhm Omega 3 complex je prehransko dopolnilo za srce, možgane in normalne vrednosti maščob v krvi. Vsebuje 870 mg omega-3 maščobnih kislin in 30 mg koencima Q10 ter vitamina D in E.

6 na zalogi

Šifra: 5266 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Dr.bohm omega3 cps a30

Dr. Böhm Omega 3 complex kapsule vsebujejo 870 mg omega-3 maščobnih kislin in 30 mg koencima Q10 ter vitamina D in E.

Dr. Böhm Omega 3 complex kapsule vsebujejo visoko koncentrirane omega-3 maščobne kisline iz visokokakovostnega ribjega olja, preverjenega glede vsebnosti škodljivih snovi. Inovativna kapsula omogoča zakasnjeno sproščanje sestavin v črevesju. Zato je prehransko dopolnilo brez vonja in okusa ter ne povzroča spahovanja.

• Omega-3 maščobne kisline (kot so EPK in DHK) so pomembna hranila, ki imajo vlogo pri delovanju srca in možganov ter prispevajo k vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi.*
• Koencim Q10 je odlično dopolnilo omega-3 maščobnih kislin. Vsaka celica našega telesa ga potrebuje za zagotavljanje oskrbe z energijo.
• Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema.
• Vitamin E ohranja učinkovitost in obstojnost občutljivih nenasičenih maščobnih kislin in pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom.

*Koristni učinek doprinosa k normalnemu delovanju srca se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK. Koristni učinek doprinosa k ohranjanju normalnega delovanja možganov pa z dnevnim vnosom 250 mg DHK. Koristni učinek ohranjanja normalne ravni trigliceridov se doseže z dnevnim vnosom 2 g EPK in DHK. Skupnega dnevnega vnosa 5g EPK in DHK ne smete prekoračiti.

Sestava:
Sestava 1 kapsula (*PDV) 2 kapsuli (*PDV) 3 kapsule (*PDV)
Olje hladnovodnih rib 1017 mg 2034 mg 3051 mg
Ustreza količini omega-3 maščobnih kislin 870 mg 1740 mg 2610 mg
-EPK 420 mg 840 mg 1260 mg
-DHK 330 mg 660 mg 990 mg
Vitamin D 5 µg (100%) 10 µg (200%) 15 µg (300%)
kar ustreza 200 i.e. 400 i.e. 600 i.e.
Vitamin E 6 mg (50%) 12 mg (100%) 18 mg (150%)
Koencim Q10 30 mg 60 mg 90 mg
*PDV = priporočen dnevni vnos v %

Odmerjanje in način uporabe:
Dnevno zaužijte 1 do 3 cele kapsule z nekaj tekočine, najbolje med obroki.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Posebna navodila za uporabo:
Primerno tudi za osebe, ki so na dieti z omejenim vnosom joda.
Kapsule so primeren dodatek k zdravilom za zniževanje Holesterola (statini).

Nosečnicam in doječim materam priporočamo le 1 kapsulo dnevno.
Osebam, ki uživajo zdravila proti strjevanju krvi (npr.varfarin), bolnikom z motnjo izločanja inzulina, osebam z Odpornostjo tkiv na inzulin ter bolnikom s HIV, ki jemljejo inhibitorje reverzne transkriptaze priporočamo le 1 kapsulo dnevno.

Opozorilo:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Sestavine: olje hladnovodnih rib, želatina, sredstvo za ohranjanje vlage glicerol, sredstvo za glaziranje etilceluloza, sredstvo proti sprijemanju silicijev dioksid, koencim Q10, voda, sojin lecitin, D-alfa-tokoferol, sredstvo za glaziranje natrijev alginat, barvilo železov oksid in hidroksid, holekalciferol.

Brez laktoze*, kvasa, glutena in svinjske želatine.
* <0,1g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Poreklo: Avstrija

Dr. Böhm® GARANCIJA KAKOVOSTI:
Dr. Böhm® združuje koncentrirano moč narave z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Tako s popolnoma usklajenimi sestavinami ustvarjamo zelo kakovostne izdelke, ki so namenjeni vašemu dobremu počutju.
Zdravila in prehranska dopolnila znamke Dr. Böhm® se proizvaja izključno v Avstriji, Nemčiji in Švici v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi.
 Proizvodnja v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi
 Optimalno doziranje in enostavna uporaba
 Na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah

Dr. Böhm® – kakovost, ki gradi zaupanje.