Akcija!

VONpharma hydro kolagen ultra 2000 Da – gel direkt 20x

Original price was: 19,81 €.Current price is: 18,82 €.

Linija VONpharma Beauty predstavlja inovacijo v obliki ultra močnega gela za direktno uporabo. Vsak gel vsebuje izredno močno sestavo s kar 5.000 mg najkvalitetnejšega hidrokolagenskega peptida tipa 1, z molekulsko maso manj kot 2.000 Da, kar predstavlja najvišjo stopnjo biorapoložljivosti na tržišču in s tem najvišjo stopnjo absorpcije – več kot 98% v eni uri po zaužitju tudi zaradi inovativne oblike gela za direktno uživanje!

4 na zalogi

Šifra: 14933 Kategoriji: ,

Opis

VONpharma hydro kolagen ultra 2000 Da

Linija VONpharma Beauty predstavlja inovacijo v obliki ultra močnega kolagen gela za direktno uporabo. Vsak gel vsebuje izredno močno sestavo s kar 5.000 mg najkvalitetnejšega hidrokolagenskega peptida tipa 1, z molekulsko maso manj kot 2.000 Da, kar predstavlja najvišjo stopnjo biorapoložljivosti na tržišču in s tem najvišjo stopnjo absorpcije – več kot 98% v eni uri po zaužitju tudi zaradi inovativne oblike gela za direktno uživanje! Peptidi v edinstvenem, patentiranem hidrokolagenu Peptan® B 2000 LD garantirano vplivajo na tvorbo vseh 28 tipov kolagena v telesu.

Gel je dodatno obogaten s hialuronsko kislino, ki je ključna komponenta zdrave kože in vitaminom C. Ta je nepogrešljiv za rast vezivnega tkiva iz kolagena in ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Sinergični učinek treh sestavin poskrbi za hitrejše in učinkovitejše delovanje, ter zagotavlja boljše rezultate od izdelkov brez sinergije.

  • Izredno okusen gel za direktno uporabo • Naravni okus borovnice • Dodaten vir antioksidantov •

VONpharma beauty

Lepota izvira iz notranjosti

 

Dnevni vnos: 1 gel dnevno. Uživajte redno najmanj 3 mesece.

 

Aktivne sestavine v 1 gelu: VONpharma hydro kolagen ultra 2000 Da

Hidroliziran goveji kolagen Peptan® B 2000 LD5.000 mg
Hialuronska kislina50 mg
Vitamin C80     mg (100% PDV/PDU*)

 

*priporočen dnevni vnos VONpharma hydro kolagen ultra 2000 Da

SESTAVINE: Hidroliziran goveji kolagen tipa 1, hialuronska kislina, L-askobinska kislina, voda, sladilo (naravna fruktoza, sukraloza), regulator kislosti (citronska kislina), konzervansi (kalijev sorbat in natrijev benzoat), naravna aroma borovnice, zgoščevalec (ksantan gumi), barvilo (karamela).

 

Neto količina: 20 gelov za direktno uporabo (300 ml).

 

Opozorila:
Shranjevati v suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

 

Proizvajalec: VONpharma

Uvoznik in distributer: VONpharma SI d.o.o., Celjska cesta 8a, 3310 Žalec