Mellow Lori, dišeča sveča, 240 g

15,90 

  • 240 g in cca. 35 ur gorenja
  • 2 bombažna stenja
  • polnjeno v Sloveniji
  • slovenski design embalaže
  • ni testirano na živalih
  • brez ftalatov

3 na zalogi

Šifra: 15258 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Opis izdelka
Zaprite oči in vdihnite to omamno mešanico sveže nabranega kokosa in svežih cvetov, ki jih je pravkar poljubilo sonce … Mmm … Ta sladko-sadna dišava vas bo zagotovo navdušila. Dišeča sveča Lori bo poskrbela, da bo v vašem domu prijetno dišalo kar 35 ur. S svojim dodelanim dizajnom bo pričarala prijeten ambient in odlično popestrila vsak kotiček v vašem stanovanju.

Dišeča sveča Lori je popolna popestritev vašega doma. Prostor intenzivno in prijetno odišavi in poskrbi za prijetno vzdušje. Zagotovo jo bodo kot darila veseli tudi najbližji, prijatelji, sodelavci.

NAMIG: Dišeča svečka naj gori le do 4 ure naenkrat. 😉

Podrobno
VSEBUJE:
alfa-heksilcinamaldehid; benzilsalicilat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftalenil) etanon; 3,7-Dimetilnona-1,6-dien-3-ol; 1,3-Benzodioksol-5-propanal, a-metil-.OPOZORILO: Dišečo svečo Lori obvezno hranite zunaj dosega otrok. Lahko povzroči alergijsko reakcijo zato ob stiku s kožo temeljito umijte roke in mesto stika. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Vsa podrobnejša opozorila in navodila poiščite na dnu steklene embalaže izdelka.Prvič naj svečka gori vsaj 4h, da se bo vosek lepo raztopil po celotni površini. S tem boste zagotovili, da bo svečka lepo izgorela do dna kozarca. 
PREVIDNO: Svečka lahko izgori največ do 5 milimetrov do dna kozarca.