Akcija!

Marsovci PROimun DEFEND 1+ sirup

Original price was: 10,92 €.Current price is: 9,83 €.

Prehransko dopolnilo Marsovci PROimun DEFEND 1+ sirup vsebuje ekstrakt črnega bezga in šipka. Obogateno je z betaglukani iz naravnih virov ter vitaminom C.

1 na zalogi

Šifra: 15806 Kategoriji: ,

Opis

Marsovci PROimun DEFEND 1+ sirup

Prehransko dopolnilo Marsovci PROimun DEFEND 1+ sirup vsebuje ekstrakt črnega bezga in šipka. Obogateno je z betaglukani iz naravnih virov ter vitaminom C.

Vsako leto pride čas, ko morate podpreti imunski sistem vašega otroka, da bi ga ohranili v dobrem stanju. Marsovci PROimun DEFEND sirup se lahko uporablja za dolgoročno podporo imunskemu sistemu vašega otroka, pred in med tveganimi obdobji, npr. pred začetkom šolskega leta, pred in med hladnimi obdobji itd.

Lastnosti:

  • Odličen okus bezga
  • Brez umetnih barvil

Ekstrakt črnega bezga

Črni bezeg (Sambucus nigra) se uporablja stoletja in podpira zdravje zgornjega dela dihalnih poti in delovanje imunskega siste­ma.

Ekstrakt šipka

Šipek (Rosa canina) prispeva k naravni obrambi telesa in zdravju dihal.

Vitamin C

Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in deluje kot antioksi­dant, saj ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Betaglukani

Visoko kakovostni beta-glukani, naravno prisotni v kvasu (Sa­ccharomyces cerevisiae).

VSEBNOST

 Dnevni odmerek (5 ml)%PDV*
Črni bezeg plod (Sambucus nigra plod ekstrakt 7:1 – 136, ki ustreza 272 mg)952,0 mg
Črni bezeg cvet (Sambucus nigra cvet ekstrakt min. 10:1 – 25, ki ustreza 50 mg)250,0 mg
Šipek plod (Rosa canina plod ekstrakt min. 10:1 – 5, ki ustreza 10 mg)50 mg
Betaglukani60 mg
Vitamin C40,0 mg50 %
Rutin5,0 mg

*% PDV je priporočen dnevni vnos za odrasle; – priporočen dnevni vnos ni določen

Uporaba: Priporočen dnevni odmerek je ena čajna žlička (5 ml) enkrat na dan. Najbolje zjutraj ali zvečer pred spanjem. Priporočeno uživanje skozi daljše časovno obdobje.

Primerno za vroči čaj (do približno 80 ° C) za sladkanje.

SESTAVINE: invertni sirup, glukozni sirup, prečiščena voda, Sambucus nigra ekstrakt cvetov in plodov, betaglukani iz kvasa (Saccharomyces cerevisiae), natrijev L-askorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; aroma bezga in limone, rutin, ekstrakt ploda Rosa canina, aroma graviole.

OPOZORILA: Pred uporabo dobro pretresite. Priporočene dnevne količine, oziroma odmerka, se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru, pri tem­peraturi med 10 – 25°C. Zaščititi pred zmrzaljo in neposredno sončno svetlobo. Izdelek je priporočljivo porabiti v dveh mesecih po odprtju. Izdelek je primeren za otroke stare od 1. leta dalje, najstni­ke in odrasle.

Neto količina: 150 ml