Akcija!

Melatonin 0,4 mg – 120 tablet Primus natura

6,65 

  • Prehransko dopolnilo, ki vam pomaga spati
  • Proti utrujenosti
  • Lažji in miren spanec za vsakogar
  • Brez posledic in odvisnosti

Ni na zalogi

Opis

Melatonin je naravni hormon, ki ga imamo v telesu vsi. Proizvodnja melatonina je današnjem hitrem tempu življenja velikokrat težavna. Telo le tega proizvaja vsako leto manj, hkrati pa imamo še ostale faktorje kot so stres in nepravilni slogi življenja, ki vplivajo na ravni melatonina v krvi. Nivo melatonina se tako vsako noč dviguje in to telesu sporoča, da je čas za spanje. V kolikor imamo melatonina premalo ali pa smo zelo pod stresom so učinki slabši. Tako priporočamo povsem naravno metodo kako brez kakršnih koli posledic povečati vsebnost melatonina v krvi.

Sestavine

Prehransko dopolnilo

Neto količina: 120 tablet 0,4mg

Sestavine: nadomestno vezivo: celuloza (mikrokristalna), zdravilna učinkovina: melatonin, sredstvo proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Shranjevanje: Hranite v temnen in suhem prostoru na sobni temperaturi, izven dosega majhnih otrok.

Proizvedeno v EU za: Madax d.o.o., Ulica 28. maja 53, 1000 Ljubljana

Poreklo: EU

Uporabno najmanj do: odtisnjeno na emabalaži

 Sestavine  v 1 tableti
Melatonin   0,4mg

*PDV – priporočen dnevni vnos

Uporaba

Prehransko dopolnilo

Priporočen dnevni odmerek: 1 tableta 30 minut pred spanjem z veliko vode. Ni priporočljivo uporabljati čez dan. 

Opozorilo: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin izdelka ali redno jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Ni priporočljivo za majhne otroke, nosečnice in doječe matere.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.