Mellow Rosie, dišeča sveča, 240 g

15,90 

  • 240 g in cca. 35 ur gorenja
  • 2 bombažna stenja
  • polnjeno v Sloveniji
  • slovenski design embalaže
  • ni testirano na živalih
  • brez ftalatov

2 na zalogi

Šifra: 15673 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Mellow Rosie, dišeča sveča, 240 g
Opis izdelka

Kaj se zgodi, ko se združijo sočne rdeče jagode in sladek šampanjec? Dišeča sveča Rosie. Ta prečudovita dišeča sveča v nežni rožnati barvi bo zagotovo navdušila vse pripadnice nežnejšega spola (preverjeno pa tudi moške). Dišeča sveča Rosie bo popestrila družaben ženski večer, prebudila čute ob branju dobre knjige in zagotovo poskrbela za pozitivno razpoloženje v vašem domu.Dišeča sveča Rosie je popolna popestritev vašega doma. Prostor intenzivno in prijetno odišavi in poskrbi za prijetno vzdušje.

Dišeča sveča Rosie je polnjena v Sloveniji. Steklena embalaža (kozarec) je delo slovenske industrijske oblikovalke. Izdelek je veganski, kar pomeni, da ni testiran na živalih. Ne vsebuje ftalatov.

NamigPrvič naj dišeča sveča Rosie gori vsaj 4h, da se bo vosek lepo raztopil po celotni površini kozarca. S tem boste zagotovili, da bo dišeča sveča lepo in enakomerno izgorela do dna kozarca.

Podrobnosti Mellow Rosie, dišeča sveča, 240 g
Vsebuje: etil 2,3-epoksi-3-fenilbutirat; 3,7,11-trimetildodeka-1,6,10-trien-3-ol, zmes izomerov; 3,7-dimetil-1,6-oktadien-3-ol; 1-(2,6,6-Trimetil-1,3-cikloheksadien-1-il)-2-buten-1-on.OPOZORILO: Obvezno hranite zunaj dosega otrok. Lahko povzroči alergijsko reakcijo zato ob stiku s kožo temeljito umijte roke in mesto stika. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
Vsa podrobnejša opozorila in navodila poiščite na dnu steklene embalaže izdelka.Previdno: Dišeča sveča Rosie naj gori le do 4 ure naenkrat. Dišeča sveča Rosie lahko izgori največ do 5 milimetrov do dna kozarca.