Mellow Sophie, dišeča sveča, 240 g

15,90 

  • 240 g in cca. 35 ur gorenja
  • 2 bombažna stenja
  • polnjeno v Sloveniji
  • slovenski design embalaže
  • ni testirano na živalih
  • brez ftalatov

4 na zalogi

Šifra: 15672 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Mellow Sophie, dišeča sveča, 240 g

Opis izdelka
Vonj novorojenčka je eden tistih, ki se ga enostavno ne moreš naveličati. Mil, nežen in nadvse blagodejen. Mmm, tako prijeten! To pudrasto, blago aromo smo za vedno ujeli v dišečo svečo Sophie. Razvajajte se z vonjem pudrastega mandlja in čarobnega mošusa. Čeprav je aroma bolj umirjena, bo intenzivno odišavljala vaš dom do 35 ur.Dišeča sveča Sophie je popolna popestritev vašega doma. Prostor intenzivno in prijetno odišavi in poskrbi za prijetno vzdušje.

Dišeča sveča Sophie je polnjena v Sloveniji. Steklena embalaža (kozarec) je delo slovenske industrijske oblikovalke. Izdelek je veganski, kar pomeni, da ni testiran na živalih. Ne vsebuje ftalatov.

NamigPrvič naj dišeča sveča Sophie gori 4h, da se bo vosek lepo raztopil po celotni površini kozarca. S tem boste zagotovili, da bo dišeča sveča lepo in enakomerno izgorela do dna kozarca.

Podrobnosti
Vsebuje: ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate; coumarin; Linalool ; 3,7-Dimethyl octa-1,6-diene-3-yl acetate; (R)-p-mentha-1,8-diene; 3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buten-2-one; 3,7,11-trimethyldodeca-1,6,10-trien-3-ol,mixed isomers; (2E)-3,7-dimethyl-2,6-octadien-1-ol; pentadecan-15-olide; 4-tert-butylcyclohexyl acetate; piperonal; 1-(2,6,6-trimethyl-1,3-cyclohexadien-1-yl)-2-buten-1-one.OPOZORILO: Obvezno hranite zunaj dosega otrok. Lahko povzroči alergijsko reakcijo zato ob stiku s kožo temeljito umijte roke in mesto stika. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
Vsa podrobnejša opozorila in navodila poiščite na dnu steklene embalaže izdelka.

PrevidnoDišeča sveča Sophie naj gori le do 4 ure naenkrat. Dišeča sveča Sophie lahko izgori največ do 5 milimetrov do dna kozarca.