Akcija!

Naildoc® RAPID® gel – glivice na nohtih, 5 ml

Original price was: 21,46 €.Current price is: 16,09 €.

Naildoc RAPID gel – glivice na nohtih, za zdravljenje in preprečevanje glivične okužbe na nohtih z edinstveno formulo.

Vsebina: Steklenička, 5ml

4 na zalogi

Opis

naildoc RAPID gel – glivice na nohtih

naildoc® RAPID gel glivice na nohtih odstranjuje hitro in enostavno.

naildoc® RAPID gel je medicinski pripomoček za zdravljenje glivične okužbe na nohtih (onihomikoza). Edinstvena formula ima takojšen učinek in glivice na površini nohtov odpravi v 20 sekundah. Gel prodre skozi noht, ustvari neugodno okolje za razvoj glivic in preprečuje okužbo drugih nohtov.

Izdelek je enostaven za uporabo s pomočjo čopiča. Pred nanosom izdelka ni potrebno čiščenje ali piljenje nohtov. Izdelek zadostuje za do 500 nanosov in se hitro suši.

  • zdravljenje in preprečevanje
  • odpravi glivice na površini nohta v 20 sekundah
  • hitro prodre v podnohtje
  • preprečuje okužbo drugih nohtov
  • ščiti pred ponovno okužbo
  • vsebuje eterična olja

DELOVANJE naildoc RAPID gela

Inovativen medicinski pripomoček naildoc RAPID vsebuje antimikotično formulo s 5 % uree, mlečno kislino, natilaktom ter olja čajevca, sivke in evkaliptusa. Edinstvena kombinacija sestavin oblikuje plast s fungistatičnimi lastnostmi, ki ustvarja neugodno okolje za razvoj glivic in ima zaščitno vlogo, saj z oblikovanjem fizične pregrade preprečuje širjenje glivic. Prav tako zmanjšuje kislost nohtov in ustvarja neugodno okolje, v katerem glivice ne morejo rasti in se širiti.

 

Glivice na nohtih

Glivična okužba nohtov so zelo prisotna nadloga. Strokovno se okužba imenuje onihomikoza in prizadane med 10 in 30 odstotki odraslih. Glivice so nadležna težava, ki se je ne moremo znebiti brez pravočasnega in vztrajnega zdravljenja. Glivice so tudi zelo nalezljive in se hitro lahko prenesejo na ostale nohte na nogah ali rokah ter na partnerja ali družinske člane. Zato je pomebno, da se ob prvih znakih ukrepa takoj in da tudi družinski člani uporabljajo izdelke za zaščito pred glivicami.

Uporaba:  naildoc RAPID gel za zdravljenje glivične okužbe na nohtu je namenjen za zunanjo uporabo pri odraslih. Na noht, okužen z glivicami, ga nanašajte z enostavno ščetko dvakrat na dan (npr. zjutraj in zvečer), dokler ne zraste popolnoma nov noht.

Pred nanosom gela naildoc RAPID odstranite lak za nohte. naildoc RAPID gel lahko uporabljate skupaj z oralnimi antimikotiki.

Glivice na nohtih so zelo trdovratne, zato je zelo pomembno, da naildoc RAPID gel uporabljate, dokler noht ne zraste povsem na novo. Za optimalne rezultate in zdrave nohte je priporočljivo izdelek uporabljati 3 mesece:

  • prvi mesec vsak dan,
  • drugi mesec vsak drugi dan,
  • tretji mesec vsak drugi teden.

Priporočilo: V kolikor imate glivice na nohtih je priporočljivo uporabljati nogavice iz vpojnih in naravnih materialov, npr. bombažne ali volnene. Glivice se razvijejo v vlažnem okolju, nogavice iz teh materialov pa vpijejo več vlage.

Opozorila:
Pred uporabo pozorno preberite priložena navodila za uporabo naildoc RAPID gela za zdravljenje glivične okužbe na nohtih.

Ostala opozorila: Ni primerno za dojenčke in malčke. Izogibajte se stiku z očmi ali sluznico. Ne nanašajte na odprte rane ali poškodovano kožo. Mesta nanosa ne izpostavljajte toploti.

Shranjevanje:
Shranjujte pri sobni temperaturi (15-25 °C) v suhem in temnem prostoru ter zaprto v originalnem vsebniku in nedosegljivo otrokom.

Sestavine: Aqua, Ethoxydiglycol, Urea, Pentylene Glycol, Alcohol Denat., Tridiceth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene, Glycerin, Natilact, Propylene Glycol, PVP, Xanthan Gum, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Lactic Acid, Linalool, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Pogostemon Cablin Oil, Disodium Phosphate, Geraniol, Citral, Biotin, Coumarin, Citric Acid, Famesol

Količina:

Steklenička, 5 ml

Proizvajalec:

guterrat, Gesundheitsprodukte, Eduard-Bodem-Gasse 6, 6020 Innsbruck, Avstrija