Akcija!

Eterično olje cedra 10ml Favn

5,88 

Olje cedre se je že v davnini uporabljalo za kadilo, prav tako pa tudi kot eno glavnih sestavin za zaščito egipčanskih mumij. Še dandanes ga uporabljajo v tibetanskih templjih in v tibetanski medicini.

1 na zalogi

Šifra: 4012 Kategoriji: ,

Opis

Olje cedre se je že v davnini uporabljalo za kadilo, prav tako pa tudi kot eno glavnih sestavin za zaščito egipčanskih mumij. Še dandanes ga uporabljajo v tibetanskih templjih in v tibetanski medicini. Zaradi svojega specifičnega lesnega vonja je eterično olje cedre sestavina mnogih moških parfumov. V kozmetičnih izdelkih se cedra uporablja za čiščenje aknaste in pomirjanje občutljive kože. Blagodejno deluje na dihala in pomaga pri izkašljevanju. Eterično olje cedre je pogosta sestavina masažnih olj, v kopelih spodbuja prekrvavljenost telesa. Blag lesni vonj cedrovega olja krepi in pomirja, je tudi priljubljeno olje za meditacijo, saj vzpostavlja harmonijo in stabilizira energijo.

CEDRA – BIO
Botanično ime Cedrus atlantica
Poreklo glej certifikat spodaj
Pridobivanje parna destilacija lesa
Vonj lesni, svež, zeliščni
Intenziteta vonja izrazita
Nota nizka
Maksimalna koncentracija RIFM do 8 % (1 do maks. 16 kapljic na 10 ml)