Omegastrong žveč.tbl. a30

15,87 

OMEGAStrong mehke pastile so nova oblika prehranskega dopolnila z omega-3. Omogočajo 44% večji izkoristek, nimajo okusa po ribah in ne povzročajo spahovanja.

5 na zalogi

Šifra: 13982 Kategoriji: ,

Opis

Omegastrong žveč.tbl. a30

Kako delujejo omega-3?

Omega-3 EPK in DHK pozitivno delujeta tudi na srce.
Omega-3 maščobne kisline so pomembne za možganske celice v vseh življenjskih obdobjih.
DHK omega-3 je ena glavnih strukturnih komponent očesne mrežnice.
Omega-3 EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca (z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK). DHK omega-3 ima vlogo pri delovanju možganov in vida (z dnevnim vnosom 250 mg DHK).

Zakaj OMEGAStrong?
Ker so izjemno dobrega okusa in zelo učinkovite.
OMEGAStrong mehke pastile imajo v primerjavi s kapsulami, ki so najpogostejša oblika jemanja omega-3, tudi prednost v zagotavljanju 44% večjega izkoristka (biorazpoložljivost). Ribje olje v pastilah se namreč veliko bolje razgradi in tako ga telo lahko vsrka mnogo več.

OMEGAStrong mehke pastile so nova oblika prehranskega dopolnila z omega-3, ki jih enostavno požvečimo.
Nimajo okusa po ribah in po njih se popolnoma nič ne spahuje. Jemanje je popolnoma enostavno, ker ne potrebujemo vode, jih lahko požvečimo/vzamemo kjerkoli in kadarkoli.
Super čiste omega-3

OMEGAStrong vsebuje izjemno čiste omega-3 najvišje kakovosti.
• Vir omega-3 so zgolj sardoni iz enega najčistejših delov pacifiškega oceana, ki je certificiran z oznako ‘Friend of the Sea’*.
• Edinstven proces proizvodnje zagotavlja izjemno čistost omega-3 olja.
• Zagotovljena najvišja kakovost z nadziranjem in s testiranjem dodatnih 24 izbranih kritičnih dejavnikov.
• Okolju prijazna in trajnostno naravnana proizvodnja. Vsa energija, ki se uporablja pri proizvodnji omega-3, se pridobiva iz obnovljivih virov (hidravlična, sončna in vetrna energija).

 

* Misija ‘Friend of the Sea’ je zaščititi oceane za prihodnje generacije s promocijo certificirane trajnostne morske hrane in omega3 iz trajnostnega ribolova in trajnostnega ribogojstva ter druge oceanom prijaznimi proizvodi.
Značilnosti izdelka OMEGAStrong
• Brez sladkorja in umetnih sladil.
• Ne vsebuje glutena.
• Ne vsebuje laktoze.
Ne vsebuje umetnih arom ali barvil.
• Brez GSO.
• Primerne za sladkorna bolnike.

Odmerjanje in način uporabe:
1-2 mehki pastil na dan požvečite med jedjo ali neposredno po jedi.
Sestava: Omegastrong žveč.tbl. a30

Bioaktivne sestavine 1 pastila 2 pastili
ribje olje 750 mg 1500 mg
od tega omega-3 maščobne kisline: 600 mg 1200 mg
EPK (eikozapentaenojska kislina) 300 mg 600 mg
DHK (dokozaheksaenojska kislina) 220 mg 440 mg
Sestavine: koncentrirano ribje olje, prečiščena voda, ksilitol (sladilo), eritritol (sladilo), želatina (želirno sredstvo), glicerin, natrijev citrat (sredstvo za uravnavanje kislosti), okus limona-limeta (naravna aroma), citronska kislina (kislina), okus jagode (naravna aroma), izvleček paprike (naravno barvilo), stevia (sladilo).
Garancija kakovosti:

Ars Pharmae je slovensko podjetje, ki razvija in trži naravna prehranska dopolnila. Z inovativnimi pristopi iščemo najboljše rešitve iz narave za ohranjanje vašega zdravja ter združujemo znanja iz področij tradicionalne in integrativne medicine. Menimo, da lahko številne zdravstvene težave odpravimo na naraven način, oziroma z njimi dopolnimo redno zdravljenje.
Pri Ars Pharmae zagotavljamo najvišjo kakovost naših izdelkov:

• S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi
(mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
• Z lastnimi recepturami, ki temeljijo na tradicionalnem znanju in najnovejših raziskavah.
• Z uporabo surovin, ki imajo visoko biološko razpoložljivost.
• S sodelovanjem z vrhunskimi strokovnjaki in svetovalci s področij farmacije, mikrobiologije, onkologije, imunologije in diabetologije.
• Zaradi odsotnosti umetnih sladil, glutena. laktoze in umetnih azo-barvil so naši produkti primerni tako za alergike in občutljive ljudi kot tudi za vegetarijance.
Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25 ⁰C.