Akcija!

BetterYou Vitamin D3 3000 + K2 pršilo 12ml

11,01 

BetterYou Vitamin D3000 + K2 ustno pršilo zagotavlja 3000 i.e. vitamina D3 in 75 μg vitamina K2 MK-7, ki je najbolj biološko dosegljiva in stabilna oblika vitamina K2. Vitamina D3 in K2 delujeta sinergično in zagotavljata, da je zaužiti kalcij usmerjen v kosti, kjer pomaga izboljšati kostno gostoto.

2 na zalogi

Šifra: 12827 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

BetterYou Vitamin D3000 + K2 ustno pršilo zagotavlja 3000 i.e. vitamina D3 in 75 μg vitamina K2 MK-7, ki je najbolj biološko dosegljiva in stabilna oblika vitamina K2. Vitamina D3 in K2 delujeta sinergično in zagotavljata, da je zaužiti kalcij usmerjen v kosti, kjer pomaga izboljšati kostno gostoto.

Je prijetnega okusa poprove mete in zadošča za 30 dni jemanja.
Proizvedeno po najvišjih standardih dobre proizvodne prakse (GMP).
Neto količina: 12 ml za 90 razprškov.

OPIS IZDELKA IN KOMU JE NAMENJEN

BetterYou D3000 + K2 ustno pršilo zagotavlja 3.000 i.e. vitamina D3 in 75 μg vitamina K2 v treh razprških. Izdelek zadošča za 30 dni jemanja.
BetterYou K2VITAL® je edini zaščiten, mikrokapsuliran vitamin K2, ki zagotavlja najvišjo čistost in topnost. Pridobivajo ga iz cvetja in lahko zagotavljajo 98 % čistost.
To ustno pršilo je primermo za vse, ki si želijo zagotoviti, da se kalcij nalaga edino tam, kjer se mora – v kosti.
Vitamin D3 in K2 delujeta sinergično in zagotavljata, da je zaužiti kalcij usmerjen v kosti, kjer pomaga izboljšati kostno gostoto. Je izvrstno in učinkovito nadomestilo tablet, kapsul ali kapljic, ki jih je treba praviloma zaužiti z vodo, in izjemno priročen za osebe, ki težko požirajo ali imajo težave z želodcem ali črevesjem.

KORISTI UPORABE
Vitamin D prispeva k:
• normalni absorpciji / uporabi kalcija in fosforja;
• normalni ravni kalcija v krvi;
• ohranjanju zdravih kosti in zob;
• delovanju mišic in imunskega sistema.
Vitamin D ima vlogo pri delitvi celic.
Vitamin K prispeva k normalnemu strjevanju krvi in ohranjanju zdravih kosti.
BetterYou D3000 + K2 je prehransko dopolnilo s sladilom. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ob kateri je pomemben tudi zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

KAKO SE UPORABLJA?
Priporočen dnevni odmerek (trije razprški) vsebuje 3.000 i.e. (75 µg) vitamina D3, kar predstavlja 1500 % PDV in 75 µg Vitamina K2 (100 % PDV).
Nacionalni inštitut za javno zdravje Republike Slovenije je leta 2016 določil, da je priporočen dnevni odmerek vitamina D za starejše od enega leta 20 µg (800 IE), kar bi pomenilo, da vsebina enega odmerka predstavlja 375 % slovenskega priporočenega dnevnega vnosa.
Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) določa, da so sprejemljive zgornje količine dnevnega vnosa vitamina D za otroke od rojstva do enega leta 25 µg (1000 IE), od 1 do 10 leta 50 µg (2000 IE) in od 11 leta naprej, vključno za nosečnice in doječe matere, 100 µg (4000 IE).
Pršilo je najbolj učinkovito, če ga razpršimo neposredno pod jezik ali na notranjo stran ličnice. Vitamin D3 se skozi sluznico absorbira neposredno v kri. Pred uporabo pretresite.
DLux ustna pršila priporočamo zato, ker:
• znanstveno dokazano zagotavljajo izjemno hitro in učinkovito absorpcijo,
• vsebujejo naravno obliko vitamina D3,
• je vsak razpršek sestavljen iz milijonov kapljic, od katerih vsaka vsebuje optimalno absorbljiv vitamin D3,
• ni napenjanja in krčev, ker je pri drugih dodatkih z vitaminom D pogosto,
• so zobem prijazna in prijetnega okusa,
• so priročna: brez kapsul, tablet ali vode,
• ni jih treba hraniti v hladilniku,
• so še posebej primerna za osebe, ki težko požirajo ali imajo težave s prebavo in presnovo, diabetike, obolele s celiakijo.

VSEBINA IZDELKA
Sestavine: prečiščena voda, sladilo: ksilitol, emulgator: gumi arabikum, menakinon-7 (vitamin K2), emulgator: sončnični lecitin (trikalcijev fosfat, riževa moka), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, konzervans: kalijev sorbat, olje poprove mete, holekalciferol (vitamin D3), DL-alfa-tokoferil acetat (vitamin E).
BetterYou D3000 + K2 je zagotovo brez: pšenice, mleka, soje, sladkorja, alkohola, ter umetnih barvil in arom.
Neto količina: 12 ml za 30 dni uporabe.
Proizvajalec: BetterYou Ltd., Velika Britanija
Uvoznik in ekskluzivni zastopnik: SITIS d.o.o., Maribor