Akcija!

Holistic vitex konopljika tbl a 60 kom

Original price was: 22,00 €.Current price is: 17,60 €.

Vitex ali navadna konopljika – agnus castus, 1000mg, 60 veg. Kapsul

6 na zalogi

Šifra: 303 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Vitex konopljika tbl a 60 kom

Vitex ali navadna konopljika pripomore k hormonskem ravnovesju med menopavzo. Hkrati pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom, pripomore k regeneraciji fizičnega in mentalnega dobrega počutja.

Vitex ali navadna konopljika, se v svetu in v Evropi uporablja že več stoletij, med milijardami žensk s hormonskimi težavami.

Vitex je zelo koristen pri skoraj vseh simptomih, povezanih z menstrualnim ciklom.

V normalnem menstrualnem ciklu je raven estrogena višja pred ovulacijo, raven progesterona pa je višja po ovulaciji. Veliko žensk se ne zaveda, da lahko neravnovesje teh hormonov privede do celotnega spektra simptomov, povezanih s PMS in menopavzo.

Sestavine Vitex konopljika tbl a 60 kom

Mikrokristalična celuloza, izvleček navadne konopljike (Vitex Angus Castus) (izvleček (10:1) plodov navadne konopljike 100 mg/kapsulo, kar ustreza 1000 mg plodu), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Zaužijte 1 kapsulo na dan, skupaj z malo vode. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti!

Vitex ali navadna konopljika ni hormon, niti ne vsebuje hormonov in je brez stranskih učinkov. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.