Akcija!

VONpharma VITAMIN C 200 mg JUNIOR gel za direktno uporabo (12 gelov)

8,17 

Izdelek, ki ponazarja inovativnosti prehranskih dopolnil VONpharma in skrb za končnega uporabnika, ki se začne s skrbjo pri naših malčkih. VONpharma Vitamin C direkt gel JUNIOR 200 mg vsebuje vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju.

1 na zalogi

Šifra: 15543 Kategorije: , ,

Opis

VONpharma VITAMIN C 200 mg JUNIOR

Izdelek, ki ponazarja inovativnosti prehranskih dopolnil VONpharma in skrb za končnega uporabnika, ki se začne s skrbjo pri naših malčkih. VONpharma Vitamin C direkt gel JUNIOR 200 mg vsebuje vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni in zob. Prav tako ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in povečuje absorbcijo železa.

 

Vse samo najboljše za našega malčka v inovativni in edinstveni izvedbi soka z izredno dobrim, naravnim okusom, ki ga bodo malčki oboževali!

VONpharma VITAMIN C 200 mg JUNIOR

 

VONpharma – ČISTA KVALITETA!

DNEVNI VNOS: 1 vrečka na dan. Inovativen sok v vrečki je namenjen neposredni peroralni uporabi. Uporaba vode ali druge tekočine ni potrebna. Jemanje je enostavno: vrečko pretrgamo na označenem mestu in zlijemo vsebino vrečke v usta. Moderna in enostavna aplikacija, ki poskrbi za najmočnejšo obrambo imunskega sistema našega malčka in je primerna za otroke od 3. leta dalje.

 

AKTIVNE SESTAVINE V 1 GELU:

Vitamin C …………………….. 200 mg (250 %*)

*priporočen dnevni vnos

 

SESTAVINE: L-askorbinska kislina, naravno sladilo (sorbitol), voda, regulator kislosti (natrijev hidrogenkarbonat), konzervans (kalijev sorbat), naravne arome (mango in pomaranča), zgoščevalec (ksantan gumi).

 

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, v suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

VONpharma VITAMIN C 200 mg JUNIOR

 

Proizvajalec: VONpharma