Zeolith med 400g

30,90 

Zeolit v prahu, 400g
• klasični specialist za razstrupljanje
• povsem naravni mineralni prah brez dodatkov
• visoka kakovost, preizkušena in kontrolirana s strani EFSA
• lajša delovanje jeter
• razstruplja prebavni trakt
• absorbira živo srebro, svinec, kadmij, aluminija, amonijak in histamin

4 na zalogi

Šifra: 310 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Zeolith med 400g

Zeolite MED® je naravni medicinski izdelek iz naravnega minerala zeolita, ki v prebavnemu traktu nase veže težke kovine, kot so živo srebro, svinec, kadmij, aluminij, amonijak, pa tudi histamin ter se zato lahko uporablja za razbremenjevanje jeter z razstrupljanjem črevesja. Z blatom se strupi izločijo iz telesa. Zeolite MED® lahko nase veže neželena onesnaževala, ki so že v prebavilih, še preden jih privzame telo ter s tem pripomore k preprečevanju bolezni, ki so povezane z naraščajočo onesnaženostjo.

Prisotnost težkih kovin in drugih onesnaževal, lahko povzroča različne kronične bolezni ter botruje k histaminski intoleranci, alergijam, boleznim prebavil, motnjam v delovanje jeter ter k njihovi povečani obremenitvi.

Za preprečevanje
V preventivni oskrbi je treba upoštevati vsak ukrep, ki lahko zavira ali upočasni oslabitev zdravja (bolezen, poškodba) ali zmanjša njeno verjetnost.
Preventiva je najboljše zdravilo. Zeolite MED® lahko veže neželena onesnaževala, ki so že v prebavilih, še preden jih privzame telo, in s tem pripomore k preprečevanju bolezni, ki so povezane z naraščajočo onesnaženostjo.
Za lajšanje

Prisotnost toksičnih, aktivnih kovin, na primer živega srebra, svinca, kadmija ali aluminija, in drugih snovi, kot sta amonijak in histamin, lahko povzroča različne kronične bolezni. Sposobnost vezave in odstranjevanja onesnaževal omogoča uporabo izdelka Zeolite MED® za zdravljenje ali kot dopolnilo k zdravljenju, kadar je to potrebno, še zlasti ob povečani izpostavljenosti histaminu in histaminski intoleranci, na primer pri alergijah, boleznih prebavil, motnjah delovanja jeter ali povečani obremenitvi jeter z amonijevimi spojinami.

Preizkušena kakovost in učinkovitost Zeolith med 400g

Lastnosti
– mikronizirana povprečna velikost zrn, pribl. 26 μm
– 89-95% klinoptilolit
– zelo visoka kationska izmenjalna kapaciteta
– zelo dobro razmerje silicija – aluminija (5,4:1)
– nestrupeno in brez vlaknin