Mellow Buffy, mehčalec za perilo

5,45 

• 1000 ml
• Olajša likanje, skrajša čas sušenja, varuje tkanino
• Embalaža iz 100% reciklirane plastike
• Narejeno v Sloveniji

9 na zalogi

Šifra: 15054 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Opis izdelka
Buffy je šik, a hkrati preprost. Eleganten, a vsekakor primeren tudi za vsakodnevne priložnosti. Mehčalec za perilo Buffy vas bo prevzel s svojo nežno, cvetlično aromo, v kateri je moč zaznati prefinjeno noto. Čutna aroma in puhast dotik spodbudita občutek, ki traja in traja….
Mehčalec za perilo Buffy olajša likanje oblačil, skrajša čas sušenja, ščiti in neguje tkanino ter poskrbi za neponovljivo dišeče perilo. Namenjen je tako strojnemu, kot tudi ročnemu pranju in deluje antistatično.
Naj pranje perila postane vaše najljubše opravilo!
Izdelek je narejen v Sloveniji in je pakiran v reciklirano embalažo.
Podrobno

NAMEN UPORABE: Mehčalec za perilo Buffy je namenjen strojnemu in ročnemu pranju. Po pranju perilo postane prijetno mehko ter daje svež in obstojen vonj. Uporaba mehčalca za perilo Buffy olajša likanje in skrajša čas sušenja. Mehčalec za perilo Buffy deluje antistatično.

SESTAVA: 5-15% kationske površinsko aktivne snovi.

VSEBUJE: Konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Prythione), dišave (Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpripional, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Linalool)

OPOZORILO:
 Mehčalec za perilo Buffy obvezno hranite zunaj dosega otrok. Po uporabi si temeljito umijte roke. Pri stiku z očmi nekaj minut previdno izpirajte z vodo. Če uporabljate kontaktne leče jih odstranite, če to lahko storite brez težav in zapletov ter nadaljujte z izpiranjem.

Mehčalec za perilo Buffy hranite pri temperaturi nad 0 °C.

Navodilo za zaščito rok: Po uporabi roke temeljito sperite s čisto vodo. Osebam z občutljivo ali poškodovano kožo svetujemo, da strogo upoštevate navodila za doziranje in se izogibate stiku rok z raztopino pralnega sredstva.

Datum proizvodnje: Odtisnjen na embalaži. Rok uporabe: 18 mesecev od datuma proizvodnje.