Akcija!

Cvetka zeliščna krema za roke timijan

Original price was: 6,91 €.Current price is: 5,87 €.

Primerna je za občutljivo kožo, umiri draženje in blagodejno deluje na suho kožo in jo vlaži. Kožo ščiti pred zunanjimi dejavniki, kot so mraz, veter ter pretirana izpostavitev vodi ali soncu, jo vlaži in neguje.

Ni na zalogi

Šifra: 15580 Kategoriji: ,

Opis

Cvetka zeliščna krema za roke timijan

Krema za roke s timijanom ohranja zdravo kožo, jo varuje in izboljšuje njeno strukturo. Primerna je za občutljivo kožo, umiri draženje in blagodejno deluje na suho kožo in jo vlaži. Imaš suho kožo, ki je pogosto izpostavljena zunanjim vremenskim vplivom? Potem je krema za roke s timijanom zate prava izbira.  Timijan v naravni kremi za roke je iz bio pridelave, pridelan in predelan na našem posestvu. Krema se hitro vpije in ne pušča mastnih sledi.

Sestavine/Ingredient: voda (Aqua)*, olivno olje (Olea Europaea Fruit Oil)*, sončnično olje (Helianthus Annus Seed Oil)*, laneno olje (Linum Usitatissimum Oil)*, mandljevo olje (Prunus Dulcis Nut Oil)*, montanovTM60 (Cetearyl Alcohol and Cetearyl Glucoside)*, izvleček timijana (Thymus Vulgaris Extract)*, cosgard® (Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol)         *ekološka sestavina

Cvetka zeliščna krema za roke timijan