Akcija!

DAYLONG CETAPHIL SUN LOSJON za sončenje SPF 30

Original price was: 24,90 €.Current price is: 21,17 €.

Liposomski losjon za zaščito pred soncem Daylong Cetaphil SUN zagotavlja visoko učinkovito dermatološko zaščito pred soncem za vse tipe kože.

11 na zalogi

Šifra: 16142 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Liposomski losjon za zaščito pred soncem Daylong Cetaphil SUN zagotavlja visoko učinkovito dermatološko zaščito pred soncem za vse tipe kože.

Liposomski losjon se zlahka in enakomerno razporedi, se hitro vpije in ne pušča lepljivih ali mastnih ostankov. Fotostabilni UV filtri zagotavljajo visoko učinkovito in takojšnjo zaščito pred UVA in UVB žarki ter učinkovito zaščito celic in tako preprečujejo staranje kože zaradi sončnega sevanja. Aloe vera, sorbitol in vitamin E negujejo kožo in ji zagotavljajo dragoceno vlago.
Daylong Cetaphil SUN losjon je izjemno vodoodporen v sladki in slani vodi ter odporen na potenje.
Brez dodatka dišave.

Splošne opombe o uporabi izdelkov za zaščito pred soncem:
Losjon obilno nanesite približno 20 minut pred izpostavljanjem soncu in pustite, da se dobro vpije, da dosežete optimalno vodoodpornost. Izogibajte se stiku z očmi.
Nanesite večkrat čez dan, da ohranite zaščito pred soncem, še posebej po bivanju v vodi, brisanju in potenju. Nanos majhne količine losjona bistveno zmanjša zaščitni učinek. Izogibajte se izpostavljanju opoldanskemu soncu.
Pretirano izpostavljanje soncu je nevarno. Tudi izdelki z (zelo) visokim zaščitnim faktorjem ne ščitijo v celoti pred UV sevanjem. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Za dojenčke in majhne otroke uporabljajte zaščitna oblačila in izdelke za zaščito pred soncem z visokim zaščitnim faktorjem (vsaj SPF 30).
Izdelki za zaščito pred soncem lahko povzročijo trajne madeže na tekstilu in drugih materialih.

Pakiranje: 200 ml