Mellow Univerzalno čistilo

4,99 

 500 ml
• Za različne površine vašega doma
• Bolj koncentrirano, zato se lahko redči z vodo
• Embalaža iz 100% reciklirane plastike
• Narejeno v Sloveniji
• Ekološko in vegansko

5 na zalogi

Šifra: 15362 Kategoriji: ,

Opis

Mellow Univerzalno čistilo
Opis izdelka
Mellow ekološko univerzalno čistilo poskrbi za čiste in sijoče površine v vašem domu. Z izjemno formulo je kos praktično vsaki umazaniji. Čistilo razpršite po umazanih površinah, pustite delovati 5 minut in
obrišite z vlažno krpico. Za popoln rezultat uporabite še suho krpico ali papirnato brisačko in obrišite do čistega. Univerzalno čistilo očisti tudi maščobo, površinam pa pričara nepozaben lesk in krasen vonj.
Podrobnosti
Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi.
Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Hexyl Cinnamal).OPOZORILO: POZOR! Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke pod tekočo vodo. Pozorno preberite in  upoštevajte vsa navodila.
PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
Mellow Univerzalno čistilo

Datum proizvodnje: Odtisnjen na embalaži. Rok uporabe: 36 mesecev od datuma proizvodnje.

Mellow ekološka čistila za dom ne vsebujejo nevarnih snovi (pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi).