Akcija!

Nailner lak proti glivičnim okužbam nohtov

Original price was: 23,02 €.Current price is: 19,57 €.

Nailner lak 2 v 1 z inovativno formulacijo z mlečno kislino učinkovito odpravlja in preprečuje glivice na nohtih ter nudi vidne rezultate že po 7 dneh uporabe.

3 na zalogi

Šifra: 986 Kategoriji: ,

Opis

Nailner lak proti glivičnim okužbam nohtov

Nailner lak proti glivičnim okužbam nohtov 2 v 1 učinkovito odpravlja glivice na nohtih. 

Zahvaljujoč inovativnemu sistemu nanašanja, Nailner prodre globoko v strukturo nohta in zniža pH vrednost. Nastane kislo okolje, ki zaustavi širitev glivic na nohtih. Ob redni uporabi so znaki napredka vidni že v nekaj tednih.

Lak proti glivicam na nohtih 2 v 1 vsebuje tudi posvetljevalno sestavino, ki pomaga izboljšati videz okuženega nohta že po samo 7 dneh. Uporaba je enostavna in hitra. Piljenje ob uporabi izdelka ni potrebno.

Prednosti:

 

    • posvetli noht
    • odpravi glivične okužbe nohtov
    • prepreči ponovno okužbo
    • neguje noht
    • je dokazano učinkovit

Ethyl Lactate, Glycerin, Aqua, Lactic Acid, Resacetophenone, Citric Acid

2-krat na dan prve 4 tedne uporabe, nato nanašajte enkrat na dan, dokler noht zdravega videza ne preraste poškodovanega nohta

Lak za nohte zadostuje za približno 300 nanosov.

Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. V primeru stika z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Posvetujte se z zdravnikom, če se vaše stanje ne izboljša ali se poslabša. Če izdelek nanašate na poškodovano kožo, lahko povzroči draženje. Če ugotovite alergijsko reakcijo ali draženje, prenehajte uporabljati izdelek. Izdelka ne uporabljate, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Posvetujte se z zdravnikom, če ste sladkorni bolnik ali imate slabo cirkulacijo. Shranjujte pri sobni temperaturi. Vnetljivo. Izogibajte se vdihavanju izdelka.

Glivična okužba se lahko začne kot bela ali rumena obarvanost prostega roba nohta na nogah ali rokah. Glivice se lahko širijo globlje v noht ter povzročajo rjavkasto obarvanost nohta, zadebelitev in krhkost konic.

Glivična okužba ni življenjsko nevarna, lahko pa povzroča nelagodje in bolečino.

Glivične okužbe se lahko prenašajo z ene osebo na drugo. Okužba je najpogostejša na javnih mestih, npr. na kopališčih, v telovadnicah. Glivice prodrejo v podnohtje skozi razpoke v nohtu in okužijo noht. Glivice izločajo encime, ki razgrajujejo keratin, tako da povzročajo vidne spremembe na površini nohta.