Akcija!

VonPharma D3 4000 IE a100

Original price was: 16,80 €.Current price is: 15,96 €.

Vitamin D je posebnež med vitamini. Je edini, ki nastaja v telesu, ko kožo obsijejo UVB-žarki. Zato v času dolgih noči in kratkih dni, ko se neredko zgodi, da številni odhajajo na delo v temi in se v temi tudi vračajo, zlahka pride do pomanjkanja vitamina D.

6 na zalogi

Opis

VonPharma D3 4000 IE a100

Vitamin D je posebnež med vitamini. Je edini, ki nastaja v telesu, ko kožo obsijejo UVB-žarki. Zato v času dolgih noči in kratkih dni, ko se neredko zgodi, da številni odhajajo na delo v temi in se v temi tudi vračajo, zlahka pride do pomanjkanja vitamina D.

VONpharma Vitamin D izhaja iz najboljšega svetovnega lanolina, ki je bogat in obnovljiv vir vitamina D. Kapsule z vitaminom D omogočajo lažje uživanje in visoko stopnjo absorpcije. Polnilo v kapsuli je pridobljeno iz najkakovostnejšega kokosovega olja z visoko vrednostjo MCT- srednjeverižnih trigliceridov, tako omogoča najvišjo stopnjo biorazpoložljivosti in absorpcije. Formulacija je oblikovana izključno iz naravnih virov (lanolin) brez konzervansov in je farmacevtsko preizkušena. Pomembno dejstvo je namreč: Vitamin D je v olju topen vitamin in se brez olja ne absorbira v telo.

Kokosovo olje poskrbi tudi za daljšo obstojnost vitamina D, saj deluje kot naravni konzervans in še pomembneje: dodatno spodbuja absorbcijo vitamina D. Lanolin se pridobiva iz ovčje volne. Izdelek, ki nakazuje skrb podjetja VONpharma za pridobivanje najčistejših in najboljših naravnih virov surovin v izdelku z najvišjo možno stopnjo biorazpoložljivosti.

Vitamin D:
• prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja,
• prispeva k normalni ravni kalcija v krvi,
• prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob,
• prispeva k delovanju mišic,
• prispeva k delovanju imunskega sistema,
• ima vlogo pri delitvi celic.
VONpharma – ČISTA KVALITETA.

DNEVNI VNOS: 1 kapsula vsake 4 dni.
AKTIVNE SESTAVINE V 1 KAPSULI %PDV*
Vitamin D 4.000 IU/100 μg 2000%*
* priporočen dnevni vnos
Vitamin D je v maščobi topen vitamin, zato za dobro absorpcijo potrebuje vir maščobe (dodatek kokosovega olja). Posledično je njegova razpolovna doba kar 14 dni in ga lahko jemljemo le enkrat tedensko (ali na 4 dni), da zadostimo potrebe po tem pomembnem vitaminu brez skrbi za njegovo pomanjkanje.

SESTAVINE: srednjeverižni trigliceridi iz kokosovega olja, polnilo (mikrokristalna celuloza), holekalciferol, sredstvi proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid), ovoj kapsule (želatina), barvila (titanov dioksid in železov oksid).

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Opozorila: VonPharma D3 4000 IE a100
Shranjevati dobro zaprto, v suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: VONpharma
Uvoznik in distributer: VONpharma SI d.o.o., Celjska cesta 8a, 3310 Žalec
Več informacij: info@vonpharma.eu