Akcija!

VONpharma IMUNOHOT PRAŠEK (14 vrečk)

Original price was: 12,90 €.Current price is: 12,25 €.

IMUNOHOT JE TOPEN, VROČ NAPITEK BREZ SLADKORJA, KI PODPIRA IMUNSKI SISTEM IN OBRAMBO TELESA.Je prašek za pripravo okusnega vročega napitka, ki vsebuje edinstveno kombinacijo 4 sestavin: ekstrakt črnega bezga, vitamin C, cink, inulin.

5 na zalogi

Šifra: 15539 Kategoriji: ,

Opis

VONpharma IMUNOHOT PRAŠEK (14 vrečk)

OPIS

IMUNOHOT JE TOPEN, VROČ NAPITEK BREZ SLADKORJA, KI PODPIRA IMUNSKI SISTEM IN OBRAMBO TELESA.

Je prašek za pripravo okusnega vročega napitka, ki vsebuje edinstveno kombinacijo 4 sestavin: ekstrakt črnega bezga, vitamin C, cink, inulin. Črni bezeg podpira obrambo telesa in daje pomoč pri podpori imunskemu sistemu. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Prašek enostavno raztopite v mlačni vodi in uživajte v izredno okusnem napitku v obliki čaja z okusom črnega bezga.

 

Ne vsebuje paracetamola.

VONpharma IMUNOHOT PRAŠEK (14 vrečk)

 

IMUNOHOT prispeva k:

  • močni podpori imunskega sistema,
  • mobilizaciji obrambe telesa,
  • normalni črevesni flori,
  • zaščiti celic pred oksidativnim stresom,
  • premagovanju utrujenosti in pomanjkanju energije zaradi bolezni,
  • normalnemu delovanju dihalnih poti.

 

Zaščitite se pred prehladi in gripo! Z nastopom jesensko-zimske sezone se neizogibno povečujejo tudi bolezni prehlada in gripe. V zadnjih letih se posebna pozornost posveča preprečevanju bolezni, tj. o ukrepih, ki jih lahko sprejmemo za svoje zdravje, da se po možnosti izognemo morebitnim boleznim. Dokazano je, da lahko z bolj zdravim načinom življenja v jesensko – zimskem času preprečimo pojav gripe ali prehlada.

 

VONpharma – ČISTA KVALITETA! VONpharma IMUNOHOT PRAŠEK (14 vrečk)

 

DNEVNI VNOS: Eno vrečko raztopimo v 100-150 ml tople, vendar ne vrele vode. Za otroke, starejše od 6 let in odrasle ena vrečka dvakrat na dan.

 

AKTIVNE SESTAVINE V DNEVNEM ODMERKU:

Izvleček bezga (Sambucus nigra) ……………. 600 mg

Vitamin C…………………………………………………..300 mg

Inulin …………………………………………………….. 6000 mg

Cink (cinkov glukonat )……………………………….. 10 mg

 

SESTAVINE: inulin, Sambucus nigra, l-askorbinska kislina, sladilo (natrijev ciklamat), cinkov citrat, regulator kislosti (citronska kislina), naravna aroma (črni bezeg).

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, v suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: VONpharma