Akcija!

VONpharma MAGNEZIJ 400 DIREKT PRAŠEK (20 vrečk)

Original price was: 9,80 €.Current price is: 9,31 €.

Izredno okusen, enostaven in hiter način pridobivanja izredno pomembnega minerala. V pakiranju v inovativni izvedbi z direktnim vnosom s 400 mg magnezija z naravnim in osvežilnim okusom. Med pomembnejšimi indikacijami magnezija je predvsem prispevek k pravilnemu delovanju mišic, kar ga uvršča med najustreznejše minerale po rekreaciji ali kakršnemkoli drugem fizičnem ali psihičnem naporu.

3 na zalogi

Opis

VONpharma B KOMPLEKS DIREKT PRAŠEK (20 vrečk)

OPIS

Izredno okusen, enostaven in hiter način pridobivanja izredno pomembnega minerala. V pakiranju v inovativni izvedbi z direktnim vnosom s 400 mg magnezija z naravnim in osvežilnim okusom. Med pomembnejšimi indikacijami magnezija je predvsem prispevek k pravilnemu delovanju mišic, kar ga uvršča med najustreznejše minerale po rekreaciji ali kakršnemkoli drugem fizičnem ali psihičnem naporu. Prednost izdelka je tudi v tem, da vsebuje visoko stopnjo najbolje absorbirajoče verzije magnezija – 400mg elementarnega magnezija iz magnezijevega citrata. Enostavno – samo odprete in stresete v usta – absorpcija se tako še poveča!

 

Magnezij je mineral s številnim delovanjem.

Med drugim tudi:

  • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • prispeva k delovanju mišic,
  • prispeva k delovanju živčnega sistema,
  • prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • prispeva k ravnotežju elektrolitov,
  • prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
  • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju. Pri fizičnih opravilih, v stresnih okoliščinah, povečanem odvajanju urina in povečanem znojenju, telo izloča več magnezija. V takšnih okoliščinah je potreben dodaten vnos magnezija.

VONpharma B KOMPLEKS DIREKT PRAŠEK (20 vrečk)

 

Inovativna orodisperzibilna oblika v prašku za direktno peroralno uporabo brez vode, ki vsebuje kar 400mg

magnezija, ki z najvišjo stopnjo absorpcije prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter sproščanju energije pri presnovi, normalnemu psihološkemu delovanju.

 

VONpharma – ČISTA KVALITETA!

 

DNEVNI VNOS : Odrasli in otroci starejši od 14 let: 1 vrečka na dan.

 

AKTIVNE SESTAVINE V 1 VREČKI:

Elementarni magnezij ………….. 400 mg (107%*)

*priporočen dnevni vnos

VONpharma B KOMPLEKS DIREKT PRAŠEK (20 vrečk)

 

SESTAVINE: Magnezijeve soli citronske kisline, naravno sladilo (sorbitol), regulator kislosti (citronska kislina), naravna aroma (pomaranča).

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, v suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

VONpharma B KOMPLEKS DIREKT PRAŠEK (20 vrečk)

 

 

Proizvajalec: VONpharma