Akcija!

Imunofit Junior tekočina

17,09 

Prehransko dopolnilo za krepitev imunskega sistema otrok. Vsebuje edinstveno kombinacijo naravnih betaglukanov ter vitamin C, D in cink.

Okus: jabolko
Pakiranje:
 120 ml
Priporočen dnevni odmerek: 5 ml 
Za 24 dni.  

3 na zalogi

Šifra: 2267 Kategoriji: ,

Opis

Imunofit Junior tekočina

Imunofit Junior je prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki vsebuje edinstveno kombinacijo naravnih betaglukanov ter vitamin C, D in cink, ki imajo ugoden vpliv na telesno odpornost otrok in mladostnikov. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri obrambi pred prostimi radikali, reaktivnimi molekulami, ki se sproščajo ob odzivu imunskega sistema na vstop tujkov, vitamin D prispeva tudi k zdravju kosti, cink pa spodbuja možganske oziroma kognitivne funkcije. Izdelek odlikuje tudi zelo visoka koncentracija betaglukana (kar 100 mg na eno žličko).

Pri razvoju prehranskega dopolnila je bila posebna pozornost namenjena otrokom. Zanje smo izbrali naravno aromo jabolka, ki daje izdelku zelo prijeten okus in ga otroci z veseljem uživajo. Izdelek je primeren za otroke od 3. leta starosti, njegovo uporabo pa priporočamo predvsem v jesenskem in zimskem času, ko je normalno delovanje imunskega sistema še posebej pomembno in kot preventivo vsem, ki so izpostavljeni različnim psihofizičnim obremenitvam.