Novelius Medical hidrokolagen, 28 vrečk

59,90 

Novelius Medical hidrokolagen je plod dolgoletnih izkušenj strokovnjakov in vodilnega francoskega laboratorija na področju kolagenskih peptidov.

3 na zalogi

Šifra: 16327 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Novelius Medical hidrokolagen, 28 vrečk

Kolagen Novelius Medical hidrokolagen

Je plod dolgoletnih izkušenj strokovnjakov in vodilnega francoskega laboratorija na področju kolagenskih peptidov.

Vsebuje skrbno izbrano razmerje najkakovostnejših kolagenskih peptidov. Optimalna sestava aminokislin in izjemna stopnja absorpcije sta ključna za hitrejše doseganje vidnih rezultatov. Za peptide v hidrokolagenu je klinično dokazano, da izboljšujejo hidriranost, gladkost in prožnost kože, ter preprečujejo nastajanje globokih gub.

Izjemna sestava

Novelius Medical hidrokolagen je pridobljen iz biološko neoporečnih sestavin, brez dodanih umetnih sladil, umetnih arom, ojačevalcev okusa, emulgatorjev ali konzervansov. Ne vsebuje antibiotikov, hormonov, težkih kovin, sledi oreščkov ali soje, laktoze, glutena ali sladkorja. Izdelan je po najvišjih standardih in ima med drugim certifikata GMP in ISO 22000, ki zagotavljata farmacevtsko kakovost izdelka. Zaradi svoje sestave je primeren tudi za nosečnice.

Zakaj kolagenski peptidi?

Te v hidrokolagenu pomagajo fibroblastom pri tvorbi novega kolagena, elastina in hialuronske kisline v telesu.

Glicin, lizin, hidroksiprolin in hidroksilizin, ki so najpomembnejši gradniki kolagena v telesu, predstavljajo večinski delež vsebnosti aminokislin v hidrokolagenu, koncentracija teh je do 20-krat višja kot v drugih virih proteinov. Hidroksiprolina in hidroksilizina v prehrani ni dovolj, zato je visoka vsebnost teh v hidrokolagenu zelo pomembna.

Zaradi optimalne aminokislinske sestave izdelku ni potrebno dodajati vitamina C, da bi dosegli maksimalen učinek.

Kako ga jemati?

Priporočen dnevni odmerek: 1 do 2 vrečki na dan. Vsebino vrečke vmešajte v 200 ml vode ali tekočino po vaši izbiri in mešajte, da se popolnoma raztopi, saj se tako najhitreje absorbira v organizem. Izdelek uživajte najmanj 3 mesece. Pri starostih nad 40. let so optimalni rezultati vidni po 6 mesecih uporabe. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek vsebuje 28 vrečk po 6g.

 

Energetska vrednost 100 (g) Na 1 odmerek (6g)
KJ 1525 91
KCAL 359 22
Aktivna sestavina Na 1 odmerek (6g) Na 2 odmerka (12g)
Kolagenski peptidi 5 10

Sestavine: kolagenski peptidi (iz rib), grenivka v prahu (koncentriran sok grenivke, naravne arome) 4 %, barvilo: beta-karoten, sladilo: steviol glikozidi iz stevie, sok rdeče pese v prahu.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Hranite nedosegljivo otrokom. Shranjujte v suhem prostoru in na temperaturi do 25° C.