Akcija!

Valens Sirup Imunček®

Original price was: 19,98 €.Current price is: 17,98 €.

Sirup Imunček® je popolnoma naravno prehransko dopolnilo za vašega malčka. Zaradi skrbno izbranih naravnih sestavin in dejstva, da Imunček® ne vsebuje konzervansov, je primeren tudi za mlajše otroke, od enega leta dalje. Vsebuje edinstveno kombinacijo betaglukanov iz kvasa, vitamin D in vitamin C, ki prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema in ugodno vplivajo na telesno odpornost.

Okus: jabolko
Pakiranje: 
120 ml
Priporočen dnevni odmerek: 
5 ml
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 24 dni.

6 na zalogi

Šifra: 12486 Kategoriji: ,

Opis

Valens Sirup Imunček®

Sirup Imunček je popolnoma naravno prehransko dopolnilo za krepitev imunskega sistema naših najmlajših, primerno že za otroke od dopolnjenega 1. leta dalje. Vsebuje edinstveno kombinacijo naravnih betaglukanov, za katere je bila dokazana povečana biološka aktivnost, ter cinka, vitamina C in vitamina D, ki prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema. Dodajanje vitamina D je še posebej pomembno v obdobju rasti in razvoja, saj prispeva k normalnemu razvoju in delovanju kosti in zob. 

Imunček ne vsebuje konzervansov. Vaš otrok ga lahko uživa neprekinjeno v celotnem obdobju povečanih možnosti za okužbe. Slajen je izključno z medom in vsebuje naravno aromo jabolka, ki je otrokom še posebej všeč.

Sirup Imunček® priporočamo:

  • otrokom od dopolnjenega prvega leta, ki se gibajo v okoljih, kjer obstaja večje tveganje za stike z nosilci okužb (vrtci, šole, trgovine …),
  • v obdobjih povečanih možnosti za okužbe, predvsem jeseni in pozimi.

Uporaba in odmerjanje

Valens Sirup Imunček®

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Sirup zaužijte na prazen želodec, najbolje zjutraj, vsaj pol ure pred obrokom ali zvečer pred spanjem. Za prispevek k delovanju imunskega sistema priporočamo uživanje 5 ml (1 čajna žlička) sirupa enkrat na dan, vsaj 1 mesec. Pri povečanih potrebah jemljite prve tri dni dvojni odmerek sirupa enkrat na dan, nato pa nadaljujte z običajnim odmerkom do porabe vsebine.

Sirup lahko uživate samostojno ali ga vmešate v čaj, vodo ali kak drug napitek. V tem primeru ga zaužijte takoj po pripravi. Razslojevanje ne vpliva na kakovost izdelka. Izdelek se lahko uživa neprekinjeno celotno obdobje povečanih možnosti za okužbo.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25°C.. Porabite v enem mesecu po odprtju. Po odprtju priporočamo shranjevanje v hladilniku.

Varnost: Zaradi skrbno izbranih sestavin in dejstva, da ne vsebuje konzervansov, je Imunček® sirup primeren tudi za malčke od dopolnjenega prvega leta starosti.

Opozorilo: Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

 

Sestavine

Aktivne sestavine (v 5 ml): ß-(1,3)-(1,6)-D-glukan: 50 mg, vitamin C: 18,5 mg (23 % PDV*), cink: 2 mg (20 % PDV*), vitamin D: 10 μg oz. 400 IU (200 % PDV*). *PDV – Priporočen dnevni vnos

Sestavine: med (70 %), voda, naravna aroma jabolka (1,1 %), ß-(1,3)-(1,6)-D-glukan, ekstrakt acerole: Malpighia punicifolia L. (naravni vir vitamina C), Orgen Zn® – organski, ekstrakt gvajave: Psidium guajava (naravni vir cinka), vitamin D3 (holekalciferol).

Imunček je primeren tudi za vegetarijance. Izdelek ne vsebuje konzervansov, umetnih arom, želatine in glutena. Primeren je tudi za vegetarijance.